Lahjakortit

Lähestyykö ystäväsi/sukulaisesi merkkipäivä, ja lahja on yhä keksimättä?

Miten olisi lahjakortti hierontaan?

Lahjakortti on hyödyllinen lahja, jonka saaja voi käyttää itselleen parhaiten sopivana ajankohtana ja valita samalla sopivimmat hoitomuodot yhdessä hierojan kanssa.

Hierontalahjakortti sopii lahjaksi kaikille – aktiivisille urheilijoille, toimistotyötä tekeville, eläkeläisille tai vaikkapa opiskelijoille. Hierontaiatroksen lahjakortti on voimassa 6kk kortin päivämäärästä (riittää kun aika on varattu ennen umpeutumispäivämäärää), joten lahjan saajalla on runsaasti aikaa hyödyntää kortin tarjoamat hoidot.

Helpoiten tilaat Hierontiatroksen personoidun lahjakortin suoraan kotiisi tai saajalle alla olevan tilauslomakkeen avulla. Liitä tilauksen mukaan tervehdys- tai onnitteluteksti, jonka tahdot korttiin kirjoituttaa. Lähetämme personoidulla tekstillä varustetun lahjakortin postitse pyytämääsi osoitteeseen – joko tilaajalle henkilökohtaisesti annettavaksi tai vaikkapa suoraan lahjan saajalle ”mukavana yllätyksenä”. Laskun saat joko lahjakortin mukana tai erikseen sähköpostiisi pdf-tiedostona, riippuen siitä mihin halusit lahjakortin lähetettäväksi.

Postitus- ja käsittelykuluina netin kautta tilatuista lahjakorteista veloitamme 2€/tilaus.

Voit toki milloin tahansa noutaa lahjakortin ilman valmiiksi kirjoitettuja tekstejä ja käsittelykuluja Hierontaiatroksen toimipisteestä.

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.