Ethän tule kipeänä vastaanotolle – ohjeistusta koronavirus-epidemiaan

Arvoisa asiakas,

Asiakkaidemme terveys on meille aina tärkeää.

Koronavirus-tilanteesta huolimatta elantomme turvaamiseksi jatkamme yhä toimintaamme, mutta tietyin rajoituksin.

Huomioithan, että aukioloajoissa on nyt poikkeuksia johtuen ajanvarausten peruuntumista, joten meihin kannattaa olla yhteydessä yhteydenotto-lomakkeen, sähköpostin tai puhelimen välityksellä paikalla käymisen sijaan.

Haluamme korostaa sitä, että olemme lisänneet hygieniasta huolehtimista entisestään. Käsien pesu ja hierontapöydän desinfiointi jokaisen asiakkaan jälkeen on kuulunut hierojiemme arkeen jo aiemminkin, nyt kiinnitämme siihen vielä normaalia enemmän huomiota. Myös käsidesinfiointi-aineita on tuotu mm. maksupäätteen viereen asiakkaitamme varten. Toivomme myös asiakkaidemme pesevän kätensä aina vastaanotolle tullessa ja pidättäydymme kättelystä tällä hetkellä.

Pyydämme myös, että yli 70-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat asiakkaamme pysyisivät mahdollisuuksien mukaan kotonaan valtiovallan ohjeistuksen mukaisesti ja siksi siirtäisivät mahdollisia lähiviikoille olevia ajanvarauksiaan.

Pienenä yrityksenä Hierontaiatroksen tiloissa ei ole koskaan yhtäaikaisesti yli kymmentä henkilöä, mutta varmuuden maksimoimiseksi tulethan hierontaan ilman saattajia, mikäli se on mahdollista.

Jos lahjakorttisi on menossa vanhaksi ja et ole ehtinyt sitä käyttämään, laitathan meille sähköpostia, voimme tarvittaessa siirtää lahjakortin voimassaolopäivää eteenpäin.

Voit siirtää aikasi lyhyellä varoitusajalla, mikäli tunnet olevasi flunssainen. Etsitään uusi aika kun tilanne rauhoittuu. Näin toimien emme altista muita samalle taudille. Hierojatkaan eivät tule flunssaisina hieromaan.

Tarvittaessa seuraa thl.fi sivustoa. Sieltä saatte uusimmat tiedotteet koronavirus-epidemiasta.